Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Sunday, September 25, 2016

IKEA PRUTA 17PC SET CONTAINERS


Adoii...pening tengok keadaan peti ais nie. Serabut kepala tengok. Nak amim barang tu mcm susah sbb bercampur2..

Hari nie incik huby ajak pi ronda2 IKEA Cheras. Pestime menjejak kaki ke sana.. Ternampak container yang pernah ternampak di gugel so grab sampai 2 set sekali..


So mlm nie terlebih excited mengemas peti ais yang selama nie sebu dengan ntah apa2 ntah.. Memang suka wat keje memalam sbb free time. Buang mana yang x mo guna dah. Simpan mana2 yang masih elok dalam bekas2 tu...

Alhamdulillah..kemas skit peti ais ku ini..mcm nie baru tak sakit mata memandang. Nak cari barang pun senang..
Hehehe...


Setakat tu dulu yang boleh dikemaskan..klu dapat 1 set lagi pun ok gak nie..nak kene cari gak nanti nie..





1 comment:

  1. comelnya bekas tu. teringin pulak

    http://hello-vitamin.blogspot.my/

    ReplyDelete