Pages

Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Wednesday, August 30, 2017

Layan Blog

Hai korang...
Wtpe?? Keje??
Boring siut sorang2 kat sini..
Sorang2 je..yg lain cuti..
Hekhek...
Layan blog je la..lama x blogwalking

Saje2 jengah blog sendiri...
Tengok penulisan yang lama2..
Dalam banyak2 post Annaz rasa nie yang terbaik..
Hehehe...puji diri sendiri..



Warna-warni lg tulisan...meriah..
Betullah kan...dunia semakin maju, semakin banyak kerosakan yang berlaku..


Monday, August 28, 2017

MY PAGE - KAKI BAHAN

Hai korang..
Just nk syer Annaz punya Page..
KAKI BAHAN..
Ada masa singgah2 la ye..
Klik pic bwh nie..


KAKI BAHAN hanya berkongsi bukan menyakiti..
Realiti bukan fantasi..

Sunday, August 27, 2017

WAJAH BARU PERTEMUAN SUNGAI KLANG DAN SUNGAI GOMBAK

Hai olss..

Semalam selepas habis bertugas, amik kesempatan menghabiskan masa bersama satu2nya buah hati pengarang jantung...

Otw balik sempat lagi menjengah pemandangan di tapak River Of Life (ROL). Persiapan untuk majlis perasmiannya...

Wow..alangkah indah dan menakjubkan kejadiannya. So Annaz nk syer korang beberapa pic yang sempat diambil...





video

So..korang boleh pi sana dan nikmatilah keindahan kejadiannya..




Sunday, August 20, 2017

PENCARIAN BLOG LIST TERBARU

Assalamualaikum..
Hai3x..

Hari nie teringin nk wat giveaway PENCARIAN BLOG LIST terbaru.. Harap ada yang sudi join. Maklum la hakak punya blog nie pun suam2 kuku je..

Syarat2

1. Copy banner nie, tepek kat post korang..


2. Follow 
     * Annaz Mohd
     * Keluarga Pak Mat
     * Belanga Retak
     * FB Annaz Mohd
     * Page Kaki Bahan
     * Page Coach Annaz Mohd

3. Dah join, tinggalkan link korang di ruangan komen..

4. Tarikh tutup 25 OGOS 2017

Harap ada yang sudi memeriahkan GA nie ok..
Sayang korang semua..



AKU PERGI


Pergi bukan kerana benci
Beralah bukan kerana merajuk

Pergiku untuk kebaikan bersama
Pergiku tidak mau perbalahan
Dari sebantal tidak sefahaman
Sebumbung tapi berasingan..

Thursday, August 17, 2017

CEK PERTAMA DARI NUFFNANG

Assalamualaikum..

Nie cek nak habaq mai...hehe
Balik keje semalam, buka peti surat, ada satu surat tertera nama yang agak2 ku kenal sgt2 la...
Senget...da nama sendiri kan..
Tak sabar2 nak buka surat..men koyak ye...hehe
Wow...cek dari NUFFNANG..
Wow...cek yang pertama kalinya dapat dari NUFFNANG..wat2 terkejut la kan..padahal sendiri yang cashout...
Tu zaman2 rajin berblog tp tak serajin korang la kan...
Walaupun tak banyak jumlahnya, Alhamdulillah... sape nak bg kan?


Dah tengok depan mata, dah pegang cek sendiri, pasnie semangat nk berblogging lagi..
Insha Allah..

Tq En. NUFFNANG



Sunday, August 13, 2017

PERSIAPAN SAMBUTAN HARI KEMERDEKAAN 2017

Assalamualaikum...selamat pagi

Lagi 17 hari kita nak sambut Hari Kemerdekaan negara kita yang ke 60 bertemakan Negaraku #Sehatisejiwa..


Pagi nie Annaz seperti biasa bertugas betul-betul di Dataran Merdeka. Persiapan sambutan Hari Kemerdekaan sedang giat dijalankan. Nak syer skit gambar keadaan waktu nie dia Dataran Merdeka nie..






Gambar2 nie sebelah belakang..Annaz belum meronda pagi2 nie so nie je lah ye.. Sebelah depan di Jalan Raja ada lagi..

So jangan lepaskan peluang datang ke Dataran Merdeka untuk sambut Hari Kemerdekaan tau..
Pasti meriah..