Pages

Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Friday, October 4, 2013

Segmen Aku Menulis Bukan Kerna Nama

Assalamualaikum...

Hari ini Annaz teringin nak buat satu segmen, sekadar suka-suka. Tujuannya adalah untuk mencari kenalan sesama rakan blogger.

Maka, inilah segmennya, "Segmen Aku Menulis Bukan Kerna Nama"


Syarat-syaratnya mudah sahaja.

1. Copy Banner yang tak berapa "santek" kat atas tu dalam entry dan link ke segmen ini.
2. Guna tajuk "Segmen Aku Menulis Bukan Kerna Nama".
3. Terbuka kepada semua para blogger yang pastinya mempunyai blog..hihihi...
4. Follow blog "Annaz Mohd"
5. Follow blog ini juga


6. Disebabkan tajuknya "Segmen Aku Menulis Bukan Kerna Nama", korang nyatakan dalam entry korang tujuan korang menulis, mengarang, catatan, nukilan dan sebagainya lah..
 7. Jangan lupa tinggalkan link entry korang dalam ruangan komen di bawah..

Untuk itu, mana-mana blogger yang aktif, anda akan disenaraikan di dalam Bloglist.

Jom ramai-ramai join segmen ini...
Nak nyanyi skit..

"Aku menulis bukan kerna nama..."
"Hanya sifat kasih, pada sesama insan"
"dan menyatakan..kasih sayangku.."
"Kita sama, semuanya sama.."
"Apa yang ada hanyalah kehidupan..."

Cewahhh..!!!

16 comments:

  1. ubai joined !! ^_^

    http://kataubaid.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas kesudian join segmen.ini...

      Delete
  2. Assalam.. dapat tahu segmen ni dari ubai ismail.. sy join ye.. done follow. Salam perkenalan. :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html

    ReplyDelete
  3. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html Joined ^_^

    ReplyDelete
  4. Ada hadiah tak ? ap hadiah ny yea ?

    ReplyDelete
  5. http://ijamawar.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html

    ReplyDelete
  6. http://atieatikah.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html

    Saya join ^^,

    ReplyDelete
  7. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html

    saya join sama.. :)

    ReplyDelete
  8. saya join ^^
    http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html

    ReplyDelete
  9. supported you :)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html

    ReplyDelete
  10. nak join http://inameowmew.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html

    nnati masukkn link blog saya yg ni (http://nikainaa.blogspot.com/) ya dlm bloglist. hee kalau boleh lah. :D

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum .. saya join ya? -^^-

    http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html


    terima kasih ... -^^-

    ReplyDelete
  12. Salam kenal, saya join segmen ini :

    http://www.memetlenggeng.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama_8.html

    ReplyDelete
  13. Saya join Annaz

    http://lynnmunir.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerana-nama.html

    ReplyDelete
  14. hi Annaz salam perkenalan :)

    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/10/segmen-aku-menulis-bukan-kerna-nama.html

    ReplyDelete