Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Saturday, October 19, 2013

Review Blog 6 : Khir Karya, Suara Hati dan RishaMelon Gadis


Alhamdulillah ini review blog yang keenam kalinya. 
Kali ini Annaz review 3 blog sekali.

Blog pertama yang direview ialah Blog Khir Karya milik Khir Khalid 
Annaz tertarikh dengan headernya yang sangat menarik dan cool


Banyak info yang dikongsikan oleh Khir Khalid.
Singgahlah ye kalau berkesempatan.

Blog kedua yang direview ialah Blog Suara Hati milik Ija Rased.
Katanya blognya ini dicipta untuk berkongsi rasa, emosi dan ilmu.



Korang boleh singgah di blog beliau untuk mendapatkan info yang berguna.

Blog Rishamelon Gadis adalah blog ketiga yang Annaz review untuk kali ini.
Korang boleh singgah sini untuk mengenali pemilik blog ini.


Yang istimewanya, Rishamelon juga turut berkongsi cerpen.
Insyaallah, ada kesempatan Annaz teringin nak baca cerpen-cerpen tersebut.
Bukan semua ada bakat menulis. Jadi Annaz sokong bakat Rishamelon itu.

Masih ada lagi blog peserta Segmen Aku Menulis Bukan Kerna Nama yang masih belum Annaz review.
Annaz akan review blog korang satu persatu...


4 comments:

  1. hee dah review :) thanks sis . yang pasal cerpen tu,hehe budak budak punya cerita je,time pas abis spm buat . nanti dah baca komen eh sis :)

    ReplyDelete
  2. Tak kisahlah. Cerpen tu dtgnya dari idea yang bernas. Tak kisahlah berapa umur individu itu. Inyaallah akan Annaz singgah lagi utk baca novel pulak...

    ReplyDelete