Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Thursday, October 10, 2013

Satu Hari Saja Lagi (Senarai Peserta)




Tinggal 1 hari saja lagi. Esok 11 Oktober 2013 akan tamatlah tempoh "Segmen Aku Menulis Bukan Kerna Nama". Masa masih ada lagi. Kepada sesapa yang berminat nak memeriahkan segmen ini, klik banner kat atas tu, ye..

Kepada yang dah join, Annaz ucapkan ribuan terima kasih atas kesudian kalian semua memberi sokongan kepada segmen ini.
Senarai perserta adalah seperti di bawah ini.

  1. Ubai Ismail
  2. Khir Khalid
  3. Nisha
  4. Ija Rased
  5. Sya Mimie
  6. Risha Melon
  7. Maria Firdz
  8. Nik Ainaa
  9. Am Mir
  10. Memmetlenggeng
  11. Lynn Munir
  12. dhia dirham 
Senarai akan diupdate.
Ada juga yang bertanya hadiah untuk segmen ini...
Hadiahnya adalah berupa BLOG REVIEW..

1. Annaz akan memilih 5 blog yang paling aktif dan akan di REVIEW sehabisnya dan akan disenaraikan dalam #BLOGLIST.
2. Blog yang lainnya juga akan Annaz REVIEW sehabisnya.

Ok lah...kalau masih ada yang sudi join, cepat-cepat klik banner di atas. Tinggal 1 hari saja lagi...

No comments:

Post a Comment