Pages

Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Sunday, October 8, 2017

Nak bagi viral skit : BUBUR NASI SEDAP SETANDING BUBUR AYAM MCD

Hai uols...
Saje hari nie nak bagi viral skit..
Yang terkenal viral tu sorry ye.. iols bagi viral yang baik2 aje..

One day, iols walking2 nak pi keje..turun LRT di Masjid Jamek.. why so many people beratur panjang2 nie?
Iols pun menjengah... Ooo...yang uols semua beratur panjang2 nie because of bubur nasi je la... sedap ke?
Opcoz sedapkan..klu tak..takkan uols bazir2 masa beratur panjang2...


Iols memang peminat bubur nasi..
Iols pun beratur sama..panjang giler baris..


Panjangkan? Semua sebab bubur nasi..berpeluh iols..


Bezanya di sini kita boleh pilih nak letak apa..klu kat MCD tu mmg dh siap2 semua.. Boleh pilih..ada isi ayam (hancur), ikan bilis goreng, halia, bawang goreng, cili api racik dan daun bawang. Pilih apa yang uols nak dan tak nak je..

Tapi sayang...iols tak simpan gambar bubur yang dh siap packing tu..harga murah RM3.50 je sebekas.. Rasa sangat2 sedap.. Rugi kalau tak mencuba..




No comments:

Post a Comment