Pages

Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Tuesday, August 17, 2010

Award : Awak Memang Cool

Setelah sekian lama berada di dlm dunia blog..
nie first time Miss Annaz create satu award utk korang smua..
Thanks 4 u all coz sudi jd follower & sudi singgah2 ke sini..
Miss Annaz sgt2 mengalu2kan kehadiran korang smua...

So, award yg tak seberapanya ini utk menghargai kehadiran korang smua..
amik la sorang satu, yekk..
itu pun klu sudi..

Award : Awak Memang Cool

ok tak?

Tak kisah sapa pun anda..
* samada anda dh follow Miss Annaz @ belum..klu bleh follow la yer..
* samada anda nie secara senyap2 menjengah2 blog Miss Annaz..
* tak kisah lah sapa pun korang nie...

Utk itu kat sini ada soklan2 yg perlu korang setelkan..
tak ssh pun , senang jer..

1. Entry Miss Annaz yg mana korang rasa paling cool utk korang baca?
2. Berapa lama korang berkecimpung dlm dunia blogger nie?
3. Agak2nya apa yg dorang rasa bila korang berblogwalking ke blog dorang?
4. Tag kan kpd 3 yg lain yg korang rasa paling "cool"...

Harap2 korang suka dgn award nie...
Thanks pada yg sudi amek award nie..
Yg x amek pun thanks gak sbb sudi berkunjung ke sini..

Miss Annaz nk tagkan award nie utk

~Ms. Ann (adik kesayangan)
~ telordibasuh
~Mr. Curly


4 comments:

  1. yeehaaa (dtg naik kude ni).. mekaseh byk2 ye miss annaz ..

    ReplyDelete
  2. huhu mcm comey jep award tuh. nk curik 1 lah. yeay!

    ReplyDelete
  3. mr. curly : kuda padi ker, kuda kepang?..welcome

    ferra : amek la..kita x kisah...mmg utk smua..u all kan mmg cool..

    ReplyDelete
  4. terima kasih.. kakak tersayang

    ReplyDelete