Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Tuesday, May 14, 2013

My hubby masuk wad..

Kesian incik hubby...semalam masuk wad di Sentosa Medical Center untuk ambil suntikan ubat tahan sakit. Hubby Annaz mengidap sakit slipdisk. Lama juga dia dapat sakit nie..dah hampir 3 tahun.


Dulu dia pernah juga ambil suntikan nie, tapi tak tahan lama. Sekarang dia bergantung pada ubat jer. Itu pun kadang-kadang makan, kadang-kadang tak. Boring agaknya kena makan ubat jer...


Nie la dia 'jajan' dia hari-hari, Celebrex 200 mg dan Neurontin* Gabapentin 300 mg. Tengok dia amik ubat nie pun macam kesian pun ada.

Semalam dah suntik ubat harap-harap lama sikit la tahan. Kesian tengok dia menahan sakit. Tak sabar nak tunggu hubby keluar wad sebab tak best kalau dia tak ada bersama. Aina pun bising nak jumpa ayah dia sebab dia manja sangat dengan ayahnya...

Semoga cepat sembuh ye sayang...

No comments:

Post a Comment