Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Thursday, March 10, 2011

Majlis Merisik & Pertunangan adik, Aazim...(mcm2 hal...)

Cincin Merisik

Cincin Tunang

Tanggal 5 Mac 2011 (Sabtu), Miss Annaz terima seseorang yg bakal menambah ahli keluarga. Tahun depan, makin bertambah la lg ahli keluarga kami yg dh sedia besar jumlahnya.

Semua persiapan dh dibuat. Miss Annaz sedari awal lagi dh menyiapkan gubahan hantaran utk diberi kpd pihak perempuan. Untuk melihat gambar hantaran tu singgah la ke blog Annaz Craft.


Sebelum majlis mcm2 dugaan dan masalah. Miss Annaz hampir tak balik untuk sama2 join rombongan ke rumah pihak perempuan. My hubby ada kerja urgent. Nak tumpang adik plak, wife dia sakit perut, cirit-birit dh 3 hari. Apa nk wat...nk hilangkan gundah di hati, tarik bantal, tidur...

Sedar tak sedar jam 5 pagi, my hubby kejutkan ajak balik kampung. Miss Annaz kata klu ada kerja tak payah balik la..kesian la pulak. Rupa2nya masa Miss Annaz tertidur dia dh telefon batalkan program utk esok n telefon mak dia suh siap utk ikut rombongan keluarga Miss Annaz. Tq so much to my hubby.

Miss Annaz risau sbb sirih junjungnya tak siap lagi. Sampai jer kat kampung, mcm lipas kudung la wat smua tu...Siap jer, kami kuar pergi amik mak mertua. Tukar minyak hitam kereta dulu...(lama tak tukar)..

Yang paling tak dpt dilupakan. Time2 tu kereta rosak plak. Sampai awal sgt. Kami lepak2 kat kedai mamak sbb majlis kul 2 ptg. Dah sampai masa, start kete tak bleh idup. Rupanya starter rosak. Repair jer la... Tp syukur la Miss Annaz n hubby dpt sama2 ikut dlm majlis tu...

++++++++++++++++++++++

Gambar di sekitar Majlis Merisik dan Pertunangan



No comments:

Post a Comment