Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Thursday, May 6, 2010

Aaarrggggghhhh....tensen...


Tensen giler....PC aku buat hal lagi..virus merosakkan segalanya...kerja aku selama 4 bulan nie hilang, ghaib tak dapat cari lagi....bengang..bengang..bengang...nasib baik bulan Jan hingga Mac dan print out...Malasnya nak kena taip balik....tulun..tulun..tulun..!!!!

5 comments:

  1. saya pun pernah mengalami hal yang sama dulu. Memang tak tentu arah dibuatnya bila terjadi. Sabar jer lah labu!

    Salam berkenalan dr GB!

    ReplyDelete
  2. Sebab itu kena buat backup tiap kali buat kerja yang penting..Kadang-kadang kalau scan tiap hari pun virus tetap ada..abar okey, upahlah orang biar ringan sikit beban :)

    www.ismailnoh.com

    ReplyDelete
  3. kesian nyer.. bosan buat kerja 2 kali ni..

    ReplyDelete
  4. file yg hilang tu sbnrnyer ada..
    sy rasa sy tau virus tu virus ape..
    dun worry..
    virus tu just hide kan file tu..
    use kaspersky antivirus or avast antivirus..
    kalo guna avast..try wat boot scan..
    after that bukak folder option..
    then view hidden file..
    and u will find it..

    btw Salam kenal & ziarah dari silenceshooter

    ReplyDelete
  5. dah search pun x dapat. biasanya klu masuk semula kat PC yang ada virus bleh dapat balik. nie x dapat gak. saya guna guna avira antivirus...

    ReplyDelete