Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Thursday, May 19, 2011

Lagu : Di Saat Aku Mencintaimu nyanyian Dadali Band

Terpikat dgn alunan irama lagu ini mendorong aku search kat YouTube..
Semua bermula bila hubby ku suruh cari lagu tu kat internet sbb best katanya..aku pun x pernah dgr lagu nie...dia kata phone aku punya callering tone..aku try call phone aku guna phone my hubby..best gak lagu nie..bleh layan...

Tajuk tak tau..so aku main search guna senikata yg aku dgr td..
jom layan lagu nie...


Lirik Di Saat Aku Mencintaimu

Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta




1 comment:

  1. suka dengan kalu nie... lagu nie didengar lepas si bapak kucing tu bagi. terus terpikat kat lagu nie.... hik..hik..

    ReplyDelete