Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Wednesday, December 12, 2012

Gelagat Orang Tengok Bola

Dah lama tak ke Stadium Bukit Jalil untuk menyaksikan bola sepak. Dulu masa belum ada anak, selalu gak ikut incik hubby ke sana. Tengok bola lah, hoki lah. Sekarang nie musim cuti sekolah, anak lebih suka duduk kat kampung coz ramai yang layan dia. Maka tinggallah Annaz berdua dengan incik hubby.


 Oleh itu, Annaz tak mo lah lepas peluang untuk menyaksikan perlawanan bola sepak Piala Suzuki AFF 2012 di Stadium Nasional, Bukit Jalil pada 9 Disember2012 yang lalu. Annaz tak nak citer sangat pasal game bola nie sebab bukannya pandai sangat pasal bola nie. Setakat jadi penyokong dan tukang sorak jer..hehehe...

Tak caya?..
Tengok nie..dengan semangatnya..
Walaupun meredah hujan, dayakan juga demi menyokong Harimau Malaya..cewahh..




 Paling seronok bila dapat tengok macam-macam gelagat orang tengok bola sepak. Dengan bersemangatnya melaungkan kata-kata semangat. Bila tak gol jer, korang paham-paham jer la.

Antara yang sempat dirakam gelagat dorang, ha...tengok nie...






Disebabkan terlalu excited, tak banyak gambar yang dapat dirakam. Itu aje yang ada untuk dikongsi dengan u all...

Incik hubby pun turut sama..bersemangat betul dia...

p/s : Sorry coz Annaz syer gambar korang kat sini.. izinkan hamba..


No comments:

Post a Comment