Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Sunday, August 5, 2012

Shopping Raya..

Hai, semua..sudah bersahur kan?
Annaz pagi2 lagi dah berkemas2 dah. Jap lagi nk kuar beli barang. Lagi belum tiba Hari Raya, lagi tu la shopping tak sudah2..
Rasanya tahun nie la macam2 persiapan nak dibuat tp mood nak raya belum menyemarak coz cuti tak tau la mcm mana..
Klu Annaz amik cuti sebelum raya, raya kedua dh kena keje. Klu cuti selepas raya, raya kedua baru boleh cuti...adoi..
kesian plak kat incik hubby coz cuti dia dah lulus..
Ini la nasib klu keje beruniform...
tak per la..malas nk citer pasal cuti wat sedey jer...

Semalam satu hari suntuk bershopping sakan...mula2 ke Wangsa Walk cari kapet...meriah juga kat situ...habis beli kapet cari kasut raya anak..Annaz pun amik kesempatan beli satu...hik..hik..





Habis dh 2 barang dh cari...
dan2 jer Aina merengek2 nk jalan kat Masjid India. Sebenarnya malas nk ke sana...mesti ramai orang.

Nak puaskan hati dia, park kete kat Pekeliling, naik LRT pegi SOGO. Punya la  susah nk beli tiket coz terrr....lalu ramai manusia...
Cari baju raya Aina jer..sesak nafas..
Adoi..bersesak2 pilih pakaian..
Tu tak kira lagi dengan suara budak2 menangis..
Ha..satu lagi yg memang dah jadi perkara biasa..
Pengumuman anak2 kehilangan mak ayah..
Jaga2 la anak waktu bershopping, yer...

Kaki dah lenguh, baju anak dah cari, dah tak larat nak jalan..
apa lagi balik la..
Jalan memang jem giler..
sib baik naik LRT jer







No comments:

Post a Comment