Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Sunday, November 17, 2013

Aktiviti Hujung Minggu

Hari nie hujung minggu tanpa sebarang aktiviti. Tidur pun sampai terlajak. Sedar tak sedar, udah pukul 10 pagi. Memang betul-betul tidur tu. Mana tak nyer, walaupun anak dah besar, tapi tetap bangun tengah malam. Macam-macam benda hendaknya.

Oleh yang demikian, sarapan pagi pukul 12 tengah hari merangkap makan tengah hari. Pergi shopping barang dapur sekejap dan terus balik rumah sebab kat flat Annaz tinggal ada buat gotong-royong bulanan. Sesekali kena gak join..

Walaupun tak ramai, meriah gak la. Masing-masing ada keje yang telah diberikan. Annaz dan incik hubby kena bersihkan bahagian tangga dari tinggal 18 bawa ke ground floor. Anak pun ikut serta...


No comments:

Post a Comment