Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Tuesday, November 12, 2013

Shopping Coklat Giler2...

Tengah duduk belek2 phone gallery, ternampak gambar masa tengah giler2 shopping coklat kat Perniagaan Haji Ismail Group Sdn Bhd di Pekan Kuah Langkawi. 


Kata kawan2 yang pernah ke Langkawi, kalau nak beli coklat murah dan banyak pilihan, cari kat kedai Haji Ismail di Pekan Kuah. Terbukti benar kata mereka. Terjojol bijik mata tengok coklat. Banyak sangat.
Lupa diri jap. Amik itu, amik ini. Capai itu, capai ini...Amik kau..smuanya RM400 lebih...

 


 Kalau nak beli, pilih coklat yang mahal skit sebab kalau kat luar tak dapat harga murah.






4 comments:

  1. perh!
    memang kedai ni sampai borong habis
    bukan nye xpenah makan tp xtaw la kan ..ehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun...bila dah sampai tempat tu, mcm2 nak beli. Yang orang kirim lagi, family lagi tapi sendiri punya yang paling banyak..hehehe..

      Delete
  2. Sya x pnh pg lngkawi..tp sya suka coklat lngkawi tmbah coklat daim..mmg kegemaran :)

    ReplyDelete