Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Wednesday, April 20, 2011

Kasut 2,200 butir berlian...

Gambar sumber dr KOSMO

Kasut tumit tinggi termahal di dunia dipamerkan di gedung kasut House of Borgezie, London. Kasut buatan tangan itu diperbuat daripada emas padu dan dihiasi 2,200 butir berlian dengan berat keseluruhan 30 karat. Dihasilkan Christopher Michael Shellis, seorang pereka barang kemas Britain.
Sepasang kasut nie berharga £140,000 (RM691,029)

"Kasut ini ibarat harta karun yang dipakai di kaki. Setakat ini, kami menerima banyak pertanyaan tetapi tiada urusniaga yang konkrit," kata Shellis - petikan dari KOSMO

Klu dah kasut cam tu punya mahal, peragut dh tak sambar handbag dah...
Dorang tarik kaki, bawak lari kasut jer...



1 comment:

  1. tengok pun rasa sayang nak pakai.. tapi seyez cantik..yelah dh berlian penuh..hehe

    ReplyDelete