Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Sunday, December 1, 2013

Malam tadi punya cerita

Berbalik kepada cerita malam tadi menukar baucer buku  tu sampai tak sempat nak minum air yang dah dibancuh.

Selesai jer beli alatulis, singgap jap kat kedai mamak kat depan book store tu untuk mengisi ruang-ruang kosong dalam perut nie. Padahal baru jer habis sepinggan nasi arab yang sememangnya sepinggan penuh.


Untuk isi ruang-ruang kosong dalam perut nie, incik hubby order 'puri'.
Ambik kau...punyalah besar, kembung, kembang semacam...
Akhirnya terisi juga ruang-ruang kosong dalam perut kami..
Hai, camner nak slim nie?...


2 comments:

  1. Kegemaran sya ni..sekeping mmg tak cukup la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun suka tapi ada sesetengah kedai, purinya terlalu berminyak..
      Apa2 pun, memang best

      Delete