Follow Me

Tinggalkan Link Anda...

NuffnangX

Friday, April 23, 2010

MIYAMI



Light

Medium

Dark
Code: 5206
Code: 5207
Code: 5208
Klu pergi ke Cosway yang selalu aku cari nie jer la..Miyami Two-Way Cake Foundation. Klu ada offer selalu kehabisan stock. Nk kena cepat..walaupun harga tak de la mahal sangat, artis pun pakai tau...

Pakai nie saje dah cukup dah sebab dia ada kombinasi bedak dengan foundation, ada SPF 15 protect daripada sinar matahari. Satu yang istimewanya, payah nak hilang walaupun berpeluh. Ada sesetengah bedak muka, berpeluh skit je dah nk kena 'touch up' balik. Nak dapat kat mana? Pergi jer kat mana-mana stockist Cosway yang terdekat...

Mana yang tak pernah cuba, sila lah cuba. Anda pasti puas hati...

No comments:

Post a Comment